Tuning in to teens

Tuning in to Teens er en ny måte å jobbe med familier på der hovedfokuset ligger i det emosjonelle båndet mellom foreldrene og tenåringen.

I løpet av tre kvelder, vil du få praktisk og livsnær kunnskap om hvordan møte tenåringens følelsesuttrykk med nærhet og forståelse. Du vil få verktøy til hvordan øke din egen og tenåringens evne til selvregulering.

Kurset er basert på forskning av anerkjente psykologer, og metoden er utviklet i Australia. I Norge har psykologisk institutt i Oslo forsket på denne måten å jobbe med foreldre på. Studier viser at dette kurset forbedrer foreldres kompetanse i følelsesregulering, foreldre- barn relasjon og tenåringens emosjonelle kompetanse og atferd.

Kurset holdes over tre kvelder.

Tidspunkt for kurs er

30.01 kl 18-20.30

06.02 kl 18-20.30

13.02 kl 18-20.30

Alle deltakere vil få mulighet til individuell oppfølging etter kurset, til redusert pris. Kurset er aktuelt for alle foreldre med barn i alderen 11-18 år.

Kursholdere er Anette Hodt Eijerstam og Maria Saugstad Hodne, begge psykologer i EKTE.

Pris for kurset er 1950 kr. Partner/venn betaler 750 kr når dere melder dere på sammen. Melder du deg på før 1.januar får du kurset for 1750 kr og partner/venn får kurset for 650 kr.

For påmelding eller spørsmål send mail til post@ekteliv.no. Påmelding er bindende.